Huurders Enquête 2022

Stichting Koggenland Energie Neutraal houdt zich al een paar jaar bezig met informatie verstrekken en ervaringen delen over energiebesparing en verduurzaming van woningen in Koggenland. Koggenland Energie Neutraal (hierna gebruiken we de afkorting KEN) is niet verbonden aan de politiek of het bedrijfsleven. Voor het delen van informatie maken wij gebruik van een website: www.koggenlandenergieneutraal.nl, een Facebookgroep en Instagram. 

Waarschijnlijk kent U ons van de jaarlijks terugkerende warmtemetingen die door een groep vrijwilligers wordt uitgevoerd in onze gemeente. Deze scans maakt KEN bij huur en koopwoningen. Isolatie, besparing en opwekking van energie is met de huidige energieprijzen een nog actueler onderwerp geworden hetgeen wij merken aan de reacties op door ons geplaatste artikelen.

KEN heeft speciaal voor huurders een korte enquête ontwikkeld om inzicht te krijgen in de wensen van huurders wanneer het over verduurzamen van de woning gaat. Vul de korte vragenlijst in, wij zorgen dat de antwoorden terecht komen bij het Gemeentelijk Woningbedrijf, De Woonschakel en de politiek.

De enquête is online in te vullen via Google. Ook bieden we de mogelijkheid een formulier op te halen bij de bibliotheek in de Goorn en Obdam, deze kunt U na het invullen daar ook weer inleveren.

KEN heeft geen invloed op hoe de verhuurder of de gemeente omgaat met Uw wensen, we weten wel dat het verduurzamen van huurhuizen ook een aandachtspunt van de gemeente Koggenland is. Samen kunnen we hen laten weten dat huurders ook graag hun steentje bijdragen.

Eventuele reacties van gemeente of verhuurders plaatsen wij op onze website en facebookgroep. Levert U het geprinte exemplaar in bij de bibliotheek dan kunt U, indien gewenst, Uw emailadres op het formulier achter laten zodat wij U op de hoogte kunnen houden.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *